CREATON, jouw betrouwbare partner

Wij zijn ervan overtuigd dat effectief milieu-, gezondheids- en veiligheidsbeheer, inzet voor energie-efficiëntie, premium kwaliteit in producten en diensten, samen met de ontwikkeling van onze bedrijfsstructuur, processen, services en management, van doorslaggevend belang zijn voor het bereiken van een uitmuntendheid niveau voor onze klanten en partners.

Quality HARMONIE NUANCE copper red engobed

Indrukwekkende kwaliteit en service

Quality HARMONIE NUANCE copper red engobed

CREATON staat voor het verwerken van hoogstaande grondstoffen tot producten van de hoogste kwaliteit. Dit door middel van efficiënte productieprocessen.
Wij denken systematisch.

Onze klanten genieten de voordelen geboden door het perfecte samenspel van onze daksystemen die een gebouw de nodige bescherming bieden.

Voor elke vraag van de huiseigenaar bieden wij een kwalitatieve dakoplossing aan.
Want innovatie en traditie gaan hand in hand in onze CREATON producten.

Als de expert in hellende daken, bieden wij onbeperkte dakoplossingen aan:

  • Keramische dakpannen geproduceerd uit eerste keuze Duitse klei geven jouw dak een uitzonderlijke charme
  • Betonpannen vervaardigd uit beton: prachtig én milieuvriendelijk
  • Kies in alle gemak: voor zowel keramische als betondakpannen vind je een breed gamma aan accessoires bij CREATON

Ook nadat jouw keuze is gevallen, kan je rekenen op onze uitstekende service

Sales team CREATON

Professioneel advies voor het hellend dak

Sales team CREATON

CREATON streeft naar een lange termijn partnerschap met haar klanten. Met het oog op deze relatie staan wij onze klanten bij in alle vragen over en aspecten van het hellend dak. Dit zodat wij voor elke situatie een gepaste oplossing vinden. De CREATON technische dienst staat hier garant voor: deze dienst behoort tot één van de grootste verkoops- en adviesteams van de sector.

Samenwerking:

  • Binnen Benelux staan wij tot jouw beschikking met 1 Sales Manager en 6 vertegenwoordigers
  • Ons Binnendienst Verkoopsteam helpt je graag verder bij bestellingen
safety helmets

Veiligheid - onze hoogste prioriteit

safety helmets

Elk ongeval is er één teveel. Wij proberen het veiligheidsrisico dan ook tot een minimum te beperken door middel van identificatie, monitoring en beperken van elke chemische, ergonomische, biologische en psychologische dreiging. Het terugdringen van elk gevaar tot een minimum voor onze werknemers, aannemers en partners is immers ons doel.

Veiligheidsmanagement gebeurt op het centrale niveau binnen CREATON. Passie voor veiligheid en open communicatie is het belangrijkste criterium binnen ons bedrijf: aan het einde van de dag moet elk van ons veilig en wel huiswaarts gaan.

Onze veiligheidsstrategie: Drievoudige aanpak gericht op het behalen van onze doelstelling ‘geen ongevallen’

Veiligheidsuitrusting: CREATON verzekert dat elke machine op een veilige manier kan worden bediend en dat elke werknemer dagelijks veilig kan werken. Hiervoor beschikt elke werknemer over alle nodige Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM’s).
Veiligheidsprocedures: CREATON werkt volgens wereldwijde richtlijnen en standaarden.
Veiligheidsgedrag: CREATON promoot bewustzijn rond veiligheid en wijst haar werknemers op het feit dat zij elk individueel hierin ook een verantwoordelijkheid dragen.