CREATON – een 'one-stop' service

CREATON is de expert voor hellende dakoplossingen met klei- of keramische en betondakpannen. We bieden een onbeperkte diversiteit aan pantypes, kleuren, materialen en expertise, en zijn op dit vlak actief sinds 1884.
Wat betekent dit voor onze klanten? Je hebt een partner aan je zijde voor wie het dak meer is dan slechts een deel van de bouwschil. Een partner die met je samenwerkt om de juiste oplossing te vinden, die je tal van ontwerp- en dakmogelijkheden laat zien, het dak als een totaalsysteem beschouwt en die uitstekende service biedt dankzij onze uitgebreide ervaring, technische knowhow en een enorm netwerk van verkoopadviseurs en toepassingstechnici.
Hoe kunnen we dit regelen? Met een gemotiveerd team dat achter ons staat. Meer dan 1.000 werknemers geven alles voor individuele dakoplossingen. CREATON heeft acht dochterondernemingen en veertien fabrieken in Duitsland. We hebben ook productiefaciliteiten buiten Duitsland: CREATON Polska in Widziszewo en Chojnice en CREATON SEE in Lenti, Hongarije.