Duurzaamheid bij CREATON – onderdeel van onze bedrijfscultuur

We creëren waarde. Onze oplossingen zijn duurzaam. Ze beschermen mensen en gebouwen - tientallen jaren, soms zelfs eeuwen. Onze bereidheid om verantwoordelijkheid te nemen voor onze acties vloeit voort uit dit bewustzijn: verantwoordelijkheid voor onze werknemers, klanten, leveranciers en investeerders, de omgeving en de hele samenleving. Kortom, verantwoordelijkheid voor alles waarmee CREATON een directe of indirecte relatie heeft.
Social sustainability People

Sociaal welzijn: op vlak van onze medewerkers en de samenleving.

Social sustainability People
Wij nemen onze de verantwoordelijkheid voor onze werknemers. Hun gezondheid en veiligheid hebben onze hoogste prioriteit. Daarom investeren we regelmatig in industriële veiligheidsmaatregelen en preventieve gezondheidszorg. Maar we zien onze verantwoordelijkheid ook ruimer dan het bedrijf. We zijn ook betrokken bij de bevordering van het algemeen welzijn door middel van donaties en sponsoring. Duurzame samenwerking met organisaties, instellingen en verenigingen is bijzonder belangrijk voor ons.
Ecological sustainability

Ecologische duurzaamheid voor de bescherming van milieu en waardevolle bronnen

Ecological sustainability

Ecologische duurzaamheid voor de bescherming van ons milieu en waardevolle bronnenWe nemen onze verantwoordelijkheid i.v.m. het milieu. Of het nu gaat om productie, marketing of de verzending van onze producten - we doen er alles aan om de milieueffecten van onze bedrijfsprocessen zo laag mogelijk te houden. In de geest van ecologische duurzaamheid werken we voortdurend aan het verder optimaliseren van onze procedures, het energieverbruik en om het verbruik van natuurlijke bronnen tot een minimum te beperken.