Alles voor de bouwmaterialenhandelaar - service, informatie en tools

CREATON is jouw partner voor alles wat het dak aangaat. Wij bieden een exclusieve service zodat jij jouw klanten optimaal kan adviseren en ondersteunen in hun beslissingsproces.

Sample order for dealers

Staalaanvragen: voor een beter zicht op het product en een sneller beslissingsproces

Sample order for dealers

Het kunnen voelen en zien van een product spelt een belangrijke rol in het beslissingsproces. Want alleen zo kan iemand zich een goed beeld vormen van het materiaal: het gevoelsoppervlak, de exacte kleur, stalen kunnen een beslissende rol spelen bij de keuze door jouw klanten. Vraag jouw stalen dan ook snel aan bij onze Account Managers.

Voordelen van een origineel staal:

  • Voelen van het oppervlak
  • Zien: bekijk het uiterlijk en de kleur van dichtbij
  • Vergelijk: vraag verschillende stalen aan om jouw klanten goed te gidsen doorheen hun beslissingsproces
  • Kies: originele stalen maken immers het verschil
Go to sample order form
Sample stand of the CREATON

Showroomborden – diversiteit ten top

Sample stand of the CREATON

Wil je jouw klanten het beste advies geven omtrent het CREATON product assortiment aan de hand van toonzaalbord? Of beschik je al over en display dat moet worden geactualiseerd? CREATON maakt hoogwaardige stalenborden met verschillende types dakbedekking die een aantrekkelijk overzicht geven van de beschikbare materialen. Voor alle vragen omtrent onze displays, kan je contact opnemen met jouw Account Manager.  

CREATON Showtruck Nero

De NERO show truck – de krachtigste deelnemer aan jouw event

CREATON Showtruck Nero

De NERO show truck – de krachtigste deelnemer aan jouw event

CREATON zet paardenkracht in op de baan. De CREATON NERO show truck kan exclusief worden ingezet tijdens beurzen en events georganiseerd door onze verdelers: een blijvende indruk verzekerd! Verras je gasten met deze indrukwekkende show truck en toon hen meteen welk assortiment CREATON te bieden heeft. Wil jij één van je klanten ook eens verrassen met een eenmalige bestelling in stijl? Ook hiervoor kan de show truck worden ingezet.

CREATON BossHoss als partner van NERO

Onze CREATON BossHoss kan worden ingezet voor kleinere beurzen of events in een beperkte ruimte. Deze motor zal hét hoogtepunt vormen van je event. Maak daarenboven kans op winnen van CREATON prijzen tijdens je event

Wens je meer informatie over de CREATON NERO show truck of wil je deze reserveren?