CREATON - JOUW BETROUWBARE PARTNER

CREATON dat is kwaliteit. Onze onderneming staat gelijk aan hoogwaardige producten en het aanbieden van duurzame, veilige en eenvoudige oplossingen. Wij zijn dé partner voor al jouw dakprojecten. En onze klantendienst? Die staat steeds voor jou klaar!

 

Clay roof tile CREATON

INDRUKWEKKENDE KWALITEIT EN persoonlijke SERVICE

CREATON kiezen, dat is kiezen voor onberispelijke kwaliteit. Al 130 jaar bouwen wij op onze traditie van efficiënte productieprocessen met klei van uitstekende kwaliteit. Een traditie geleid door de geest van innovatie.

Onze daksystemen bieden gebouwen niet alleen de nodige bescherming, ze brengen jou ook heel wat voordelen mee.

  • Op maat van jouw project
  • Prijs-kwaliteit leider in keramische dakpannen
  • Een team met uitgebreide technische expertise

Van het bepalen van je noden tot het onderhoud van je dak, je kan steeds rekenen op ons klantenteam. Zit je met een dak-vraag of probleem? Wij bieden steeds kwalitatieve én eenvoudige oplossingen aan.

 

CREATON flags

PROFESSIONEEL ADVIES VOOR HET HELLEND DAK

CREATON gaat voor duurzame samenwerkingen. Bij het plaatsen van een hellend dak zoeken wij samen met onze klanten keer op keer naar de beste oplossing. Na de plaatsing van het dak door jouw daklegger, kan je bij CREATON altijd terecht voor vragen en advies.

Samenwerking:

  • Binnen Benelux staan wij tot jouw beschikking met 1 Country Manager en 6 vertegenwoordigers
  • Onze collega's Internal Sales helpen je graag verder bij bestellingen
CREATON Safety

VEILIGHEID - ONZE HOOGSTE PRIORITEIT

Elk ongeval is er één teveel. Wij proberen het veiligheidsrisico dan ook tot een minimum te beperken door middel van identificatie, monitoring en beperken van elke chemische, ergonomische, biologische en psychologische dreiging. Het terugdringen van elk gevaar tot een minimum voor onze werknemers, aannemers en partners is immers ons doel.

Veiligheidsmanagement gebeurt op het centrale niveau binnen CREATON. Passie voor veiligheid en open communicatie is het belangrijkste criterium binnen ons bedrijf: aan het einde van de dag moet elk van ons veilig en wel huiswaarts gaan.

Onze veiligheidsstrategie: Drievoudige aanpak gericht op het behalen van onze doelstelling ‘geen ongevallen’

Veiligheidsuitrusting: CREATON verzekert dat elke machine op een veilige manier kan worden bediend en dat elke werknemer dagelijks veilig kan werken. Hiervoor beschikt elke werknemer over alle nodige Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM’s).

Veiligheidsprocedures: CREATON werkt volgens wereldwijde richtlijnen en standaarden.

Veiligheidsgedrag: CREATON promoot bewustzijn rond veiligheid en wijst haar werknemers op het feit dat zij elk individueel hierin ook een verantwoordelijkheid dragen.