service voor vakmannen

Technische vragen over hellende daken? Op zoek naar technische documenten of handige hulpmiddelen? Hier ontdek je al onze diensten en de nodige tips en tricks.

Vind je jouw gezocht document niet? Stuur een mailtje naar info@creaton.be en we helpen je zo snel mogelijk verder.

 

Professional tools

Even de windbelasting of de verankeringsbehoefte berekenen? Dat doe je met onze CREATON-tools. Gratis en professionele tools die het werk van elke bouwspecialist eenvoudiger maken.

Tool box

Service Voor vakmannen op het dak

Van huiseigenaar tot aannemer. Hier vind je allerlei praktische tips en tricks voor een succesvol dak-project. Tijd om je vakkennis uit te breiden!

 

Service for Roof professionals
Roofer

Dakdekker

Jij bent dé dakspecialist! En met deze handige hulpmiddelen en informatie wordt daken leggen een stuk eenvoudiger.

Architect

Architect

Jij plant en visualiseert het ontwerp. Als architect ontdek je hier de laatste en nieuwste daktrends. Laat je inspireren door onze referentieprojecten of ga aan de slag met onze praktische tools.

 

Professionele bouweigenaars

CREATON is er ook voor professionele bouweigenaars, aannemers en bouwbedrijven. Ieder van hen heeft specifieke noden en behoeftes en een sterke bouwpartner kan hierbij helpen. Ontdek hier het aanbod van CREATON.

 

Professional building owners

verdelers

Jouw klanten optimaal adviseren en ondersteunen in hun beslissingsproces? Hier vind je alle informatie over toondaken, service-ondersteunding en andere belangrijke informatie voor verdelers.

 

Dealer