Professionele tools voor de vakman op het dak

 

CREATON is jouw betrouwbare partner voor alle mogelijke dak zaken. Niet alleen bieden wij jou hoogwaardige materialen om mee te werken. Wij bieden jou als vakman een aantal tools en diensten die jouw dagelijkse werkzaamheden vergemakkelijken. 

 

Roofer app

DE CREATON DAKDEKKERS APP – JOUW MOBIEL KANTOOR

De smartphone-planningsoplossing bij uitstek gericht op het vereenvoudigen van jouw werkzaamheden. Hier vind je de meest actuele technische gegevens over onze producten, de beste weersomstandigheden voor de CREATON dakdekker en enkele andere praktische tools. Beschikbaar voor zowel Android als iOS.

 

Technical consulting service

Heb je een technische vraag of wens je nog bijkomend advies?

Stuur dan een e-mail naar info@creaton.be. 

CREATON ACCESSOIRES VERVAARDIGD UIT KWALITEITSVOLLE KERAMIEK – JOUW GARANTIE OM BELOFTEN WAAR TE MAKEN

Als dakdekker wil jij jouw klanten natuurlijk de beste kwaliteit bieden die zo lang mogelijk een maximaal wooncomfort garandeert. Onze dakpannen voldoen aan deze eisen, vooral als de bijpassende accessoires worden meegeleverd. De volledig keramische accessoires van CREATON onderscheiden zich niet alleen door het visuele aspect, ook hun technische functie zorgt ervoor dat zij apart staan van andere. CREATON biedt daarom accessoires voor daken die perfect passen bij de look van kleipannen zowel voor nieuwe gebouwen als renovatieprojecten. Zo wordt het dak dan ook een lust voor het oog.

Elk detail telt, zeker als we het hebben over gevoelige zaken zoals nokken en doorvoeren. CREATON volledig keramische accessoires worden gemaakt met de hoogste precisie en voldoen aan de hoogste normen, zowel visueel als technisch. Zij zijn immers cruciaal voor de perfecte werking van het dak, zoals dakventilatie of bescherming tegen binnendringen van regen.
De bijhorende accessoires vormen integraal deel van elk CREATON dak project. Alleen zo wordt het dak een echte blikvanger dat daarnaast ook nog eens zorgt voor een optimaal comfort dat jarenlang meegaat.

Ridge of a roof

DE PERFECTE DAKDICHTING


Dankzij een volledig keramische systeemoplossing wordt de daksluiting een visuele verfraaiing en een technisch meesterwerk. Nokverbinding ventilatietegel, nokaanzet en eindplaat en noktegels zijn perfect op elkaar afgestemd en ronden de dakafsluiting af. Dit garandeert een duurzame en correcte ventilatie van het dak. De ventilator van de nokaansluiting maakt ook indruk met een onverslaanbaar argument: het maakt de verwerking door vaklieden onafhankelijk van het weer, omdat ze ook tijdens vorst en vocht kunnen worden gelegd. Alternatieve producten die gelijmd moeten worden, zijn in dit opzicht aanzienlijk minder flexibel.

  • duurzame, correcte ventilatie
  • tegemoetkoming aan de hoogste esthetische standaarden
  • perfecte weersbescherming

 

Roof penetration

SIGNUM TILT DE KUNST VAN VERLUCHTING NAAR EEN HOGER NIVEAU

 

Met de SIGNUM uitlaatopeningen heeft CREATON de perfecte oplossing voor DIN 1986-100 ontwikkeld. Dit komt omdat alle toiletventilatiesystemen een bovenaansluiting zonder afdekking moeten hebben. Alle ventilatiekanalen die op een ventilator zijn aangesloten, moeten worden gebouwd met de bovenkant gesloten. En er moet een afstand van ten minste 15 cm worden aangehouden tussen het watervoerende vlak en de onderkant van de uitlaatopening. Met SIGNUM blijft het droog.

Voordelen van volledig keramische accessoires voor CREATON dakpannen van klei:

  • esthetische integratie in het dak
  • bijzonder duurzaam
  • eenvoudige, snelle installatie, en dus tijdsbesparend